esmaspäev, 10. märts 2008

Jätka juttu!

Telegramm


Pühapäeva hommikul istus kogu pere kohvilauas. Äkki helises uksekell. Isa läks vaatama. Seal oli telegrammitooja. Isa andis allkirja ja tõi telegrammi tuppa.
Isa avas telegrammi ja leidis sealt veidra kirja. Seal oli kirjas: Teie vanaonu Peeter on surnud. Palun tulge järgi 5 miljonile eurole mis ta teile pärandas. Samuti pärandas ta teile ka oma maja kogu mööbliga ja ühe kupongi millega saab eurosid tasuta kroonideks vahetada.Perekond juubeldas ja läks rahale järgi ning hakkas seda kulutama, nad kulutavad seda veel präegugil.

30 kommentaari:

Rasmuse ajaveeb ütles ...

Kuid rõõm ei kestnud kaua. Nende uues villas hakkas kummitama, varsti oli jälle rahapuudus ja nad ei suutnud seal enam elada. Ema otsustas sooritada enesetapu. Isa oli väga nukker ja müüs villa maha. Nad kolisid tagasi vanasse majja ja olid väga õnnetud, kuid mitte kauaks...

markus ütles ...

nad hõiskasid jess ta on lõpuks surnud. Väike vend Ats ütles et nii ei ole ilus öelda. Järgmisel õhtul olid nad maailma rikam pere.
Nad võisid ükskõik mida osta.

Helena ütles ...

Nad olid enne rikkaks saamis vaesed. Esimese asjana nad ostsid endale uue maja. See oli 20 toaline. Järgmiseks nad läksid poodidesse, nad ei hoidnud raha kokku vaid ostsid endale hulgaliselt suve riideid. Nad kavatsesid minna Fitži saartele.

Thp, GAG ütles ...

Kui nad läksid poodi tuli välja, et see raha oli varastatud. See oli neile saadetud, et kahtlusest lahti saada. Nüüd olid nemad tagaotsitavad. Nad põgenesid igale poole, aga võimude eest peitu ei pääse. Peale seda nad viisid raha jaoskonda, et kahtlusest lahti saada.

Rometi ajaveeb ütles ...

Need olid ahned inimesed. Nad raiskasid kõik ära ja siis jäid vaeseks, nende hambad kukkusid ära, sest nad sõid palju kommi ja nad tõsteti majast välja, sest neil polnud enam raha, et üüri maksta.
Isa kogus õllepudeleid et raha saada. Ta kogus 20 aastaga 100 kr ja läks hambaarsti juurde.

Lilleke :) ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anette ütles ...

Kõigepealt läksid nad riideid ostama. Lõunat sõid nad kallis restoranis. Pärast sööki läksid nad tivolisse lõbutsema. Peale tivolit olid kõik nii väsinud, et nad läksid koju magama. Kui nad järgmine päev ülesse ärkasid ostsid nad endale villa.

metsamehed ütles ...

Ühel päeval võttis isa C4 ja pani selle maja alla. Ema võttis ühel päeval raha ja pani selle maja alla. Poeg võttis võttis pommi ja pani selle maja all. Isa lasi maja õhku ja poeg nägi seda pealt võttis pommi kui isa läks majja ja lasi isa surnuks.Ema nägi seda ja lasi poja maha.

katu (: ütles ...

Kuid eile juhtus üks suur õnnetus. 5 miljonit eurot said eile otsa. Isale tuli jälle telegramm. Nüüd oli seal kirjas, et isal on bankrot ja tal ei ole raha, et maksta arveid. Isa viidi vangi ja pere loss müüdi maha nind ema lastega pidid minema elama õue.
Happy End

birgit truu ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liinzu ütles ...

Nad on ostnud selle raha eest mitmeid asju. Ja ostavad ka praegugi. Aga hinge jääb siiski kurb meel selle suure raha kõrvalt nimelt onu Peeteri kaotus. Nad otsustasid seda raha kasutada ka sellepeale, et ostavad oma onu Peeteri haua peale lilli. Nad ostavad lilled ja lähevadki onu Peeteri haua juurde.

Circana ehk Karl Paberit ütles ...

Nad tegelikult ei kulutanud ja nad tahtsid enesetappu teha. Nad sõitsid perereisile ja nad sõitsid kaljult alla ja said surma. Nende hinged hakkasid teisi inimesi tapma. Võib-olla nad tapavad isegi neid praegu.

Kati Lote ütles ...

Isa ostis endale Poolas maja ja hakkas venelasi snaipriga laskma. Õnneks ei saanud keegi pihta.
Ema ja lapsed läksid Hawaile ja hakkasid piraatideks ning kõige väiksem beebi hakkas Hawaii tuntumaiks terroristiks. Aga kuna ta oli liiga väike terroriseeris ta ainult oma mänguasju, kes tahtsid ta raha. Aga ühel päeval saabus uus telegramm, kus oli kirjas, et vanaonu Peeter oli......

Kalev Gustav ütles ...

Perekond hakkas bussiga vanaonu juurde sõitma, aga vene kamp piiras nad ümber. Nad hakkasid uusi miljonääre kividega loopima. Läks korralikuks tulevahetuseks, sest mõlemad osappoled olid relvad haaranud. Perekond helistas politseisse ja tuli välja, et need olid vene mässu ajal mässanud mehed. Nad vahistati ja määrati kolme aastane vangla karistus.

Merka316 ütles ...

Kuid ühel päeval sai neil raha otsa , nad läksid panka juurde nõudma. Aga pangast said nad teada , et terve pere on meeletutes võlgades . Isa oli vihane ja läks oma rikka kasuisa juurde ning valas ta klaasi sisse mürki ta suri . Mõne aja pärast tuli neile telegramm...

KarlP ütles ...

Kui nad olid seda raha kulutanud kuu aega siis raha sai otsa ja nad olid pankrotis.Isa mõtles,et peaks panka röövima.Isa lähebiki katsetama kuid jäi vahele.Nüüd oli kogu pere jamas,et kuidas isa vanglast kätte saada.Perekond hakkas raha koguma,et isa vanglast välja saada.Poiss hakkas ajalehe poisiks,ema avas lillepoe ja väike tüdruk hakkas küsiseid müüma.

Jürgeni ajaveeb ütles ...

Ühel päeval ütles isa meil on raha otsas perekond läks väga kurvaks. Nad pidid kõik maha müüma, et nad ei jääks oma majast ilma. Isa ütles,et kui onu oleks elus siis oleks ta väga kuri. Isa lootis, et ta võetaks kusagile tööle. Lõpuks saiisa presidendiks.

birgit truu ütles ...

Lapsed ikka said uusi riideid ja vanemad said uued autod nad olid linna rikkamad inimesed. Koolis olid lapsed väga poppulaarseks tulnud. Vanematel olid enda firmad. Kuid raha sai neil otsa ühel päeval ja nad olid jälle väga vaesed. Nad müüsid oma filmad maha ja said nende eest 5 miljonit, nad hakkasid raha sääästma et olla tavalised inimesed.

joosepi ajaveeb ütles ...

Perekond oli olnud vaene ega osanud rahaga ringi käija. Nad raiskasid raha 2 kuuga ära. Nüüd oli aga raha otsas. Ja nad elasid suures majas. Nad olid kurvad, et Peeter surnud on.

Elina Ajaveeb ütles ...

Perekond ostis endale kõike mida vaja. Näiteks auto, mööblit ja palju muud vajaliku. Raha tundus küll väga palju, kuid aja pikku hakkas juba väheks jääma, sest nad olid elanud juba pool aastat sellist elu, et ostavad kõikke mida tahavad.Tuli hakkata oma kulutusi vähendama. Nad otsustasid hakkata mõtlema oma kulutuste peale. Kui nad ei ole oma raha veel ära kulutanud siis on neil veel hea elu.

arles ütles ...

Sellepärast, et nad said päranduse ei viitsinud enam keegi sealt perest tööl käija. Nad kulutasid seda raha väga palju, iga pere liige kulutas päevas ligi 50 000 krooni. Nad ostsid kalleid riideid, käisid palju reisimas ja tegid palju muid asju.
Mõne kuu pärast oli raha ära kulutatud, kuna nad ei käinud tööl siis ei saanud nad arveid maksta ja tõsteti tänu sellelemajast välja.

Lilleke :) ütles ...

Rikas olla oli hea ja nad ostsid endale kõik uued asjad, kuid rikkaid ka röövitakse- ja nii juhtus ka nendega. Isa üritas röövleid takistada, kuid ta lasti maha. Nad rööviti paljaks ja ema tegi enesetapu. Kolm last pidid üksi hakkama saama...

renek ütles ...

Nad elasid mõni aasta rahulikult, kui keegi nende ema röövis. Röövijad tahtsid 1000000 krooni, aga neil ei olnud enam nii palju raha. Et selle summa kokku saada läksid poeg ja isa panka röövima, aga nad jäid vahele. Ja läksid vangi 10 aastaks. Vanglas selgus neile et ema oli nalja teinud

johanna ütles ...

Nad ostsid suure maja koos tallidega ja suure basseiniga. Nad ei olnud isegi basseinis käinud kui tulid vargad. Vargad varastasid ära kõige parema hobuse. Ja kallasid talli põranda üle bensiiniga ja panid selle põlema. Hobused said pääsema kuid tall lagunes ära.

dracu ütles ...

Ühel õhtul tulid FBI-d perekonna uksetaha.Perekond mõtles et keegi on jälle surnud, me saame jälle raha.Tegelt oli see raha mida nad 2 aastat kulutasid oli valeraha. Nende vanaisa oli valeraha jõugu pealik ja teda otsiti 23 aastat taga. Perekond elas järgmised 23 aastat vanglas ja alles siis leiti, et see ei olnud tegelt valeraha .

Hans Kristofer ütles ...

Nad ostsid kuni 1000000 krooni eest riideid, näiteks Armani, Cucci, Prada, Versace, Kenzo jne. Kõik olid väga õnnelikud 2 nädalat ja siis vaatasid, et nad on pankrotis. Nad mõtlesid pikka aega missuguse lollusega nad on hakkama saanud. Vanemad hakkasid jälle tööl käima ja lapsed koolis. Kõik pere liikmed hakkasid raha koguma kuni oli jälle normaalselt raha ja hakkasid kulutama. Lõpuks olid nad täiesti põhja käinud, nad ei jõudnud arvei maksta ja tõsteti majast välja.

lk ütles ...

Lapsed tulid toast välja nutetud silmadega.Nad küsisid,et miks isa peab jälle ära sõitma?Isa ei vastanud midagi.Tuli õhtu.Kell oli 8.30 ja nad hakkasid magama minema.

miiska ütles ...

Kuid raha saab ka ükskord otsa ja nii juhtus ka neil. Nad kulutasid raha igasuguse nänni peale ja järsku sai raha otsa. nad pidid maha müüma kogu varaja elama jälle tavalist elu. Nad elasid õnnelikult elu lõpuni.

sandra liisi ajaveeb ütles ...

Terve pere läks poodidesse, reisima ja kulutas igal võimalikul viisil oma raha. Osa raha kulus ära aastaga. Ja nii aina edasi. Lõpuks oli ära kulunud kogu nende päranduseks saadud raha. Paari päeva pärast tuli neile uus telegramm. Milles oli kirjas, et keegi nende sugulane on surnud ja ta pärandas neile kogu oma varanduse. Nad said aru, et nad olid selle raha ära kulutanud liiga kiiresti ja lubasid, et seda nad nii kiiresti ära ei kuluta. Nad elasid õnnelikult oma päranduseks saadud majas ja olid õnnelikud.

Matiias^^ ütles ...

Nad olid nii rõõmsad ja ostsid igasuguseid asju. Üks päev helistas keegi kella isa läks vaatas kes seal on. Neile õeldi et nad peavad kõik tagasi andma kuna nende vanaisa oli elus. Vanaisa tuli nende majja sisse ja ütles tere. Terve perekond olid nii vihased vanaisa peale nii et nad ütlesid võtke siis terve meie me ei hakka neid välja viskama. Nad läksid ära ja jätsid sinna pommi kõik plahvatas ja vanaisa suri. Nad olid jälle rõõmsad,aga selgus et hoopis vanaisa vend saab vara endale ja nad läksid vangi.