esmaspäev, 10. märts 2008

Jätka juttu!

Telegramm

Pühapäeva hommikul istus kogu pere kohvilauas. Äkki helises uksekell. Isa läks vaatama. Seal oli telegrammitooja. Isa andis allkirja ja tõi telegrammi tuppa.
Isa avas telegrammi ja leidis sealt veidra kirja. Seal oli kirjas: Teie vanaonu Peeter on surnud. Palun tulge järgi 5 miljonile eurole mis ta teile pärandas. Samuti pärandas ta teile ka oma maja kogu mööbliga ja ühe kupongi millega saab eurosid tasuta kroonideks vahetada.Perekond juubeldas ja läks rahale järgi ning hakkas seda kulutama, nad kulutavad seda veel präegugil.
Perekond hakkas bussiga vanaonu juurde sõitma, aga vene kamp piiras nad ümber. Nad hakkasid uusi miljonääre kividega loopima. Läks korralikuks tulevahetuseks, sest mõlemad osappoled olid relvad haaranud. Perekond helistas politseisse ja tuli välja, et need olid vene mässu ajal mässanud mehed. Nad vahistati ja määrati kolme aastane vangla karistus.

20 kommentaari:

Rasmuse ajaveeb ütles ...

Lisaks tuli välja, et need olid ka osa pronksiöö sündmuste korraldajatest. Neile lisati 4 aastat tingimisi vangistust ja peale selle ootas neid veel kamba peale 50000 kroonine rahatrahv.
Pere elas õnnelikult edasi. Ja kui neid kunagi veel röövitakse, ootab röövleid samasugune saatus.

Anette ütles ...

Perekond tahtis, et nad jäävad kauemaks vangi. Politsei ütles, et see on normaalne karistud nende jaoks. Kui oli 3 aastat oli möödunud said vargad vanglast välja. Nad läksid uuesti selle pere juurde röövima nad pandi veel kolmeks aastaks kinni. Ema läks politseisse ja ütles, et nad paneksid veel viis aastat juurde. Sellega oli politsei nõus ja nad said 8 aastat vanglas olla.

sandra liisi ajaveeb ütles ...

Perekond jõudis juba samal õhtul õnnelikult oma pärandusele järele. Ja tuli välja, et see mis oli neile öeldud telegrammi teel päranduse summaks oli palju väiksem kui see mis nad tegelikult said.Perekond hakkas elama vanaonu Peetri majas mis oli suur kui loss. Kui nad olid end juba hästi hakanud tundma said nad telegrammi milles oli kirjutatud, et nende vanaonu Peetri naine oli ka saanud päranduseks suure summa raha ja palju aktsiaid. Ning nüüd suri see naine ka ära ning kogu see ülejäänud summa kuulub ka neile.

renek ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
renek ütles ...

Nad elasid mõned aastat vanaonu Peetri rahast, kuni nad said teada et
telegramm oli valele perele saadetud.
Kohtuses nõudis õige pere kogu nende varanduse. Nad kaotasid kõik, aga see ei olnud veel kõige hullem. Vargad olid vanglast välja saanud ja nende ainus eesmärk oli perele kättemaksta.

Kalev Gustav ütles ...

Perekond jätkas teed vanaonu Peeteri juurde. Kuid vevelaste juhid olid kuulnud vene kamba vanglakaristusest ning nad otsustasid mõned venelased sinna saata. Eesti suutnud nende julgeolekut tagada nii, et tuli hakata abilisi kaasa kutsuma. Läti ja Leedu olid kohe valmis venelastega sõda algatama. Venelaste kahjuks liitus ka Ameerika. Venemaa vallutati ja nende maa jäi Vatikani suuruseks. Venemaaga tehti rahuleping.

birgit truu ütles ...

Perekond jäi venelastele alla. Nad kaotasid oma raha, maja ja kõik muu väärtusliku. Ja nad pidasid elama jälle vaesuses. Kuid nad said oma raha tagasi ühel kummalisel päeval. Vanemad olid valmis minema tööle ja lapsed kooli.

Rometi ajaveeb ütles ...

Isa oli saanud kuulihaava ja lebas haiglas. Perekond käis teda tihti vaatamas, kuid isa suri mõne nädalaga. Kõik kurvastasid. Ema suri samuti paari kuu pärast kurvastusse ja ka õde Mari jäi vähki. Seega jäi poeg Rudolf üksinda elama.......

Circana ehk Karl Paberit ütles ...

Venelased muukisid vangla ukse lahti ja põgenesid. Nad tahtsid kätte maksta sellele perele. Venelased tulistasid isa pähe ja ta suri siis pereema muutus mutandiks ja ta plahvatas ribadeks. Venelased ja mutandi pere said surma. Ainult pereema jäi ellu.

katu (: ütles ...

Vargad said vanglast lahti. Nad olid otsustanud, et hakkavad loodus sõpradeks.Hakkavad istutama puid loodusesse ja aitavad alati kõiki. Sõbrad istutasid kahe aasta jooksul rohken kui viis tuhat puud. Ja kui nad veel surnud ei ole istutavad nad puid veel ja veel...

markus ütles ...

Siis ütles politsei et ka teie lähete vangi. Sellepeale jooksis peregond minema. Algas põgenemine. Politsei saatis neile 3 politsei autot järele. Ema küsis kuhu me nüüd läheme.

Liinzu ütles ...

Kuid perekonna suurimaks sooviks oli, et see kamp jääb veel kauemaks trellide taha. Politsei ei olnud sellega aga nõus, sest seaduse järgi on see normaalne karistus mis selle kuriteoga kaasneb. Seega said nad pärast kolme aastat välja ja otsustasid saada onu Peeteri varanduse endale. Nad üritasid seda peret mitmeid kordi röövida, aga see neil ei õnnestunud, sest maja oli turvatud. Kui nad viimast korda röövisid jäid nad politseile vahele.

arles ütles ...

Pere läks vanaonu villat vaatama, alguses nad mõtlesid et müüvad villa kallilt maha kuid neile hakkas seal meeldima, nad jäid sinna elama. Mitu aastat elas pere villas õnnelikult, kuid siis said need röövlid vanglast välja ja esimese asjana kui röövlid välja said mõtlesid nad pereema röövida. Röövlite plaan õnnestuski ja nad nõudsid perelt nende kõike vara: kinnisvara, autosi, lennukeid jne. Isa andis röövlitele oma vara ja ema lasti tagasi oma koju. Nad elasid pärast seda juhtumit õnnelikult edasi. Pere sai aasta hiljem vanaema surma pärast uue päranduse, kuid pere arvas et raha ei tee neid õnnelikuks vaid just õnnetuks, siis andsid nad vanaema päranduse heategevusse.

uzilover ütles ...

Vangidel õnnestus vanglast põgeneda. Nad asusid agaralt perekonda otsima. Perekond oli aga vahepeal kolinud elama Inglismaale. Venelastel ei õnnestunud neid leida. Ja perekond elab õnnelikult oma rahulikku elu edasi.

metsamehed ütles ...

Vargad muukisid vanglast välja ja läksid minema neid polnud enam nähutd. 8 aasta pärast ilmusid nad tagasi ja panid perekonnale C9 maja alla ja lasid maja õhku. Isa võttis M4 ja lasi venelased maha kuigi neid tuli juurde oli isal juba ammu kuulid otsas. Ema võttis auto ja sõitis neile otsa auto lendas õhku poeg võttis kivi ja hakkas neid viskama neid kivitega kui kivid pole otsas siis siiani poeg viskab neid veel kivitega. Isa mõtles et on lahe kui ta teeb enesetappu lasi ennast maha ema lasi ennast maha siis poeg oli kõige lollim võttis kogu raha ja läks minema teda polnud enam nähtud 88 miljonid aastad ta tuli tagasi 89 miljoni aasta pärast ja oli ikka veel 8 aastane ja järsku suri ära siis.

Helena ütles ...

Kui kolm aastat möödus said terroristid vanglast välja. Nad valisid uue rikka pere keda rünnata. Neile jäi silma perekond Dash, kes olid võitnud lotoga 9miljonit krooni. Dashide perekond sõi just hommikust, kui äkki koputati uksele. See oli telegrammi mees... .

silveri ajaveeb ütles ...

Mõlemad osapooled viidi politseise kuna neid süüdistati ebaseaduslikult relva omamises ja mõlemale esitati 500000 kroonine rahatrahv ja 3kuune vanglakaristus. Kuna venelased olid ka mässu tõstnud siis esitati neile 3aastane, 3kuune, 3päevani, 3tunnine, 3minutiline ja 3sekundiline vanglakaristus. Aga kuna perekond oli olnud varem seaduse kuulekas hakkati neid uurima ja avastati, et nad on ohtlikud Iraagi mässulised kes tahtsid 5000000euroga oma ühingut toetada. Peale perekonna vahistamist otsiti nende maja läbi avastati keldrist maja ja pärandi seaduslikud omanikud.

Merka316 ütles ...

Nad said raha kätte ja ostsid endale mereäärse väikese tagasihoidliku maja. Lapsed hakkasid käima miljonäride koolis. Isa sai töö presidendina. Kuid varem polnud see pere eriti kuulus nii, et asi hakkas ajakirjanikke huvitama. Neid huvitas kõik, mis käis nende kohta. Pere sai väga kuulsaks. Nad elavad siiani rõõmsalt kui nad veel surnud pole.

Lilleke :) ütles ...

Pere elas õnnelikult oma suures majas kui neid rünnati, kuid ründajad olid hoopis maksuametnikeks maskeerunud petturid. Nad tõstsid pere majast välja ja võtsid ära kogu pere raha. Poeg Jaanus ei olnud aga nõus sellise ebaõiglusega ja küsis selgitust. Petturid panid rahaga jooksu, kuid Jaanus (kes oli vihast juba pooleldi segane) lasi nad maha. Alles peale mõrva mõistis ta oma tegu. Talle tuli meelde nähtud õudukas ja ta müüs nende inimeste liha sealiha pähe turul maha.



Jajaa ma tean et rõve jutt. Ja muide olen mina see Lilleke ;D

janar ütles ...

vangi minnes olid hakaknud nad ennast treenima et kättemaksta perekonnale aga vangis algas mäss ja sellest kambast ainult 2 meest said välja nad lubasid teistele surnutele et nad tapavad nad ära seda nad tegidki siis politsei andis 2 noorele eluaegse vanglakaristuse.