pühapäev, 30. märts 2008

Jätka juttu!

Telegramm

Pühapäeva hommikul istus kogu pere kohvilauas. Äkki helises uksekell. Isa läks vaatama. Seal oli telegrammitooja. Isa andis allkirja ja tõi telegrammi tuppa. Isa avas telegrammi ja leidis sealt veidra kirja. Seal oli kirjas: "Teie vanaonu Peeter on surnud. Palun tulge järele 5 miljonile eurole, mis ta teile pärandas. Samuti pärandas ta teile ka oma maja kogu mööbliga ja ühe kupongi, millega saab eurosid tasuta kroonideks vahetada." Perekond juubeldas ja läks rahale järele ning hakkas seda kulutama.
Perekond hakkas bussiga vanaonu juurde sõitma, aga vene kamp piiras nad ümber. Nad hakkasid uusi miljonäre kividega loopima. Läks korralikuks tulevahetuseks, sest mõlemad osapooled olid relvad haaranud. Perekond helistas politseisse ja tuli välja, et need olid vene mässu ajal mässanud mehed. Nad vahistati ja määrati kolmeaastane vanglakaristus.
Kui kolm aastat möödus, said terroristid vanglast välja. Nad valisid uue rikka pere, keda rünnata. Neile jäi silma perekond Dash, kes olid võitnud lotoga 9 miljonit krooni. Dashide perekond sõi just hommikust, kui äkki koputati uksele. See oli telegrammi mees... .

1 kommentaar:

Lilleke :) ütles ...

See ei ole nagu üldse minu jutt onju..see on Ije jutt ;)
Minul oli see rõverõve jutt xD